Carl Hansen & Søn

eoos

EOOS

Den anerkendte østrigske designtrio, EOOS, etablerede deres studie i 1995 og har til dato modtaget mere end 130 internationale priser.

Designer bio

EOOS blev etableret i Wien af Gernot Bohmann, Harald Gründl og Martin Bergmann. Trioens arbejde er funderet i en stærk sans for moderne æstetik og EOOS beskæftiger sig både med møbel- og produktdesign samt butiksdesign for kunder som Giorgio Armani, Adidas, Alessi, Bill & Melinda Gates Foundation og bulthaup

Designtrioen betragter design som en poetisk disciplin, hvor slutresultatet altid skal kunne tilgodese brugerens skiftende behov og ønsker. Derfor anskuer EOOS de ofte komplekse designudfordringer i en analyse af fortidens rødder og den nutidige kontekst. En proces EOOS kalder 'Poetical Analysis', som især stiller skarpt på myter, ritualer og intuitive udtryk, og derved skaber sammenhæng, som rækker længere end blot det umiddelbare.

I 2015 fejrede Museum für angewandte Kunst i Wien EOOS med en stor soloudstilling af deres arbejder. I tillæg til deres imponerende række af internationale priser har EOOS mere end 15 tekniske patenter. I 2007 blev de tre grundlæggere af EOOS nomineret til "Årets østrigere" i den kreative branche af det østrigske fjernsyn (ORF) og læserne af avisen "Die Presse".

 

 

Bruger login

Indtast brugernavn og password

Det indtastede brugernavn eller password er ikke korrekt.