Carl Hansen & Søn

haandvaerk

Håndværk kan betyde og være mange ting. Hos os betyder det alt - og det har det gjort siden 1908, hvor Carl Hansen grundlagde sit firma i Odense.

Carl Hansen var dengang overbevist om, at enestående håndværk og gennemtænkt serieproduktion sagtens kunne gå hånd i hånd med fornuftige priser og høj kvalitet. Og den overbevisning arbejder vi stadig efter. I dag kombinerer vi således de klassiske håndværksmæssige dyder med moderne teknologi - og resultatet taler sit eget sprog.

CHS_Craftmanship-3.jpg

 

Mange af de møbler vi producerer i dag er designet af førende danske arkitekter tilbage fra 1930erne til 1960erne, men designet, visionen og håndværket bag hvert møbel er stadig lige så relevant i dag som det var dengang. Hvis ikke mere relevant i dag. Dedikationen til at arbejde i de bedste materialer og med de bedste designere har, og vil således altid være, grundlæggende for Carl Hansen & Søn.

Hos Carl Hansen & Søn føler vi et stort ansvar for at blive ved med at fremme ideen om at producere møbler i høj kvalitet og med lang levetid, møbler som er lavet af de bedste materialer og som fremstilles på den bedst mulige måde miljømæssigt.

Vores dygtige medarbejdere arbejder stadig den i dag med samme stolthed og dedikation til deres arbejde og det er blandt andet denne passion der er med til at sikre den samme høje kvalitet i alle de møbler, vi sender ud i verden.

Bag hvert møbel vi producerer ligger en gennemtænkt vision og godt håndværk. Det er derfor vi siger at hvert møbel kommer med en historie og vi håber at du vil nyde at gøre vores møbler til en del af din historie.

fp0.jpg

Bruger login

Indtast brugernavn og password

Det indtastede brugernavn eller password er ikke korrekt.