Carl Hansen & Søn

baeredygtighed

Bæredygtighed

  

Smid-Væk mentaliteten gælder ikke for vores møbler. Det smukke design og gode håndværk har bevist sin værdi igennem generationers forskelligartede smag og stil samt hverdagsbrug igennem årtier.

Bæredygtige materialer

Hos Carl Hansen & Søn producerer vi først og fremmest møbler som er designet til at holde i generationer. En naturlig del heraf er anvendelsen af råvarer af højeste kvalitet.

Trae-02.jpg

Størstedelen af vores møbler produceres i hårdttræ fra Danske, Europæiske eller Amerikanske skove, købt af ansvarlige savværker, som vi har et langt og tæt samarbejde med.

Vi anvender eg, bøg og ask fortrinsvis fra Danske skove der drives i henhold til Dansk Skovlov (fra 2004). Denne lov tager hensyn til bæredygtigt skovbrug, økologi samt sociale og økonnomiske hensyn. Loven bekræfter samtidig at skovhugst ikke kun skal være bæredygtig. Den skal også sørge for forøgelse af skovarealerne. Vi anvender desuden valnød og kirsebær til udvalgte modeller. Disse træsorter køber vi hjem fra Amerikanske skove.

Mange af vores stole af Hans J. Wegner laves med sæder i papirgarn. Papirgarnet er fremstillet af papir fra bæredygtige svenske skove. Alt papirgarn er biologisk nedbrydeligt og kan afbrændes.

Til vores sæbebehandlede møbler anvender vi 100% naturlig sæbe baseret på rene vegetabilske

olier. Vores oliebehandlede møbler behandles med en olie der er baseret på planter og afgiver ingen former for gasser efter på-førelse.

Ansvarlige produktionsprocesser

Hos Carl Hansen & Søn er vi meget afhængige af vores dygtige medarbejdere. Vores ansattes   helbred og generelle velbefindende er derfor noget vi tager meget alvorligt.

CARL_HANSEN_B.jpg

Det psykiske arbejdsmiljø er moderne med naturligt lys og ergonomisk korrekte

arbejdspladser til alle. Alle ansatte i Danmark har tilbud om gratis massage for at forebygge eventuelle arbejdsrelaterede spændingssskader. Vores produktionsapperat og processer overholder som minimum alle europæiske og danske sundheds- og sikkerhedskrav, som er nogle af de skrappeste i verden.

Vi arbejder desuden på at mindske energiforbruget i vores produktion på flere forskellige måder:

  • Løbende investeringer i det mest moderne og energirigtige udstyr.
  • Årlig fastsættelse af mål for nedbringelse af energiforbruget under fremstilling af et stykke møbel.
  • Reducering af energispild hvor der er muligt såsom automatisk varmeregulering på hele fabrikken, når denne ikke er i brug.
  • Affaldstræ fra produktionen brændes i godkendte anlæg til opvarmning af huse.
  • Emballagen til beskyttelse af møblerne fremstilles af så få materieler som muligt.
  • Luftfragt holdes på et minimum

Bruger login

Indtast brugernavn og password

Det indtastede brugernavn eller password er ikke korrekt.