Carl Hansen & Søn

laeder

Læder

Carl Hansen & Søn har i samarbejde med en af Europas førende læderleverandører udviklet en speciel kollektion af smukt læder i et stort udvalg af farver til vores polstrede stole og sofaer. Kollektionen omfatter læder som både kan bruges til møbler i private hjem samt i det offentlige rum.

CARL_HANSEN_E_W.jpg

Alle vores lædertyper lever op til brandteststandarderne: BSE EN0121+BS BS EN1021-2 og CALIF BULL 117SEC.E.

LOKE

Lædertypen "LOKE" er en korrigeret, narvsat, overfladebehandlet okse-læder.

Huderne som anvendes hertil slibes til en ensartet tykkelse hvorefter overfladen narvsættes. Overfladen er ensartet uden synlige ar eller mærker. Til sidst gives en overfladebehandling til beskyttelse af læderet.

Denne type læder har en behagelig overflade med en lav åndbarhed. Fordelene ved "LOKE" er desuden, at den er let at vedligeholde, og at den er modstandsdygtighed mod pletter og afblegning. Åndbarheden i læderet er dog lav.

Vi anbefaler denne type læder til privatpersoner der ønsker nem vedligeholdelse til laveste pris samt til brug på møbler i restauranter, hoteller og offentlige rum.

Loke-læder fås i mange forskellige farver. Vi anbefaler dig at kontakte din lokale forhandler for at se hele udvalget.

THOR

Lædertypen "THOR" er en semi-anilin okse-læder der har fået en lettere overfladebehandling end lædertypen "LOKE".

Huderne som anvendes hertil er så vidt muligt ensartede og har mindre synlige ar og mærker. Efter indfarvning af læderet tilføjes en pigmenteringsbehandling for at give en ensartet farve. Herefter behandles læderet for at give en modstandsdygtig overflade.

Denne type læder har en behangelig overflade med lav åndbarhed. Fordelene ved "THOR" er desuden at det er forholdsvis modstandsdygtig overfor de fleste pletter og blegning.

Vi anbefaler denne type læder til privatpersoner der ønsker en god balance mellem vedligeholdelse og komfort.

Thor-læder fås i mange forskellige farver. Vi anbefaler dig at kontakte din lokale forhandler for at se hele udvalget.

SIF

Lædertypen "SIF " er en ubehandlet, ren anilin okse-læder.

Kun de allerfineste huder anvendes. Farve- og garvningsprocessen foregår på en og samme gange. Læderet får ingen efterfølgende pigmentering eller overfladebehandling. Der kan derfor også forekommer farvevariationer mellem partierne.

"Sif"-læder har den mest naturlige overflade hvor ar og mærker vil være synlige. Det har således den mest eksklusiv og bløde overflade og en høj åndbarhed. De lyse farver vil ældes med patine og ynde. Man skal være opsmærksom på at de lyse farver er meget modtagelige overfor pletter og at de mørkere farver falmer når de udsættes for sollys i længere perioder.

Vi anbefaler denne type læder til privatpersoner der ønsker den reneste kvalitet og bedste komfort og som værdsætter den yndefulde aldringsproces af det naturlige læder. Vi anbefaler i mindre grad brugen af denne type læder i offentlige rum. 

 

Klik på linket nedenfor og få et overblik over de forskellige typer og farver af læder vi tilbyder:

- LÆDERTYPER

Du får dog den bedste fornemmelse af de forskellige farver og typer af læder ved at besøge din lokale forhandler.

Bruger login

Indtast brugernavn og password

Det indtastede brugernavn eller password er ikke korrekt.